Lidt om os  

 


Vores mad og vin

Restaurant Mundheld i Esbjerg 
På Mundheld kan du vælge en 4-retters menu eller gå ombord i vores a la carte kort. Er du til a la carte anbefaler vi 3-5 serveringer afhængig af sult og valg af retter. Er du sulten for sjovt, så kan du også bare vælge 1-2 retter og nyde et glas vin eller to.

 

Ens for alle vores retter og gastronomi er de dybe og klassiske grundsmage, men du vil også opleve at flere retter kan være krydret med elementer fra det asiatiske køkken, hvis vi syntes det klæder retten.

Vinmenuen komplementerer den enkelte ret og er nøje udvalgt af vores Sommelier. Men du kan også gå på opdagelse i vores vinkort som er sammensat af både små og store producenter fra det meste af verden og til yderst fornuftige priser.

Karriere   

Brænder du for god mad og service? Vi søger ikke blot et højt uddannelses- og erfaringsniveau, men også dynamiske, pragmatiske og fleksible personer med en veludviklet sans for kundeservice.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Vi søger ikke lige pt. men du er altid velkommen til at skrive en ansøgning til info@bitannia.dk.  ✔Husk skrive  i emnefelt til mundheld. 

Gavekort til restaurant Mundheld.

Køb årets gave til en dejlig madoplevelse i skønne rammer. 
Gavekortet kan bruges på Hotel Britannia, Café Appetiit og restaurant Mundheld