Elevaften  

 


Elevaften 

Vores dygtige kokke- og tjenerelever har denne aften det overordnede ansvar for udvikling samt eksekvering af aftenens menu samt servicering.

Hvad indeholder aftenen?​ 
 

Menuen består af 6 retter - én fra hver elev: 
 

  • Champagne med fire forskellige snacks
  • Forret: FÆLLES
  • Mellemret 1 (Kristine Pedersen):
    Ravioli med taskekrabbe, brunet smør , dild olie & æggeblomme
  • Mellemret 2 (Michael Clausen):
    Æble & fennikel kompot, confiteret æggeblomme, saltet & tørret selleri, serveret i sprød tærteskal
  • Hovedret (Martin Luxhøj):
    Grillet Dansk lammeculotte fra Vibygaard, salatløg med brombærskum, duxelle, løgkarse og cremet pebersauce
  • Ost (Andreea Alexia Nitu):
    Krokette af Gammel knas, kartoffel og trøffel serveret med en sauce lavet på gammel knas  & persille støv
  • Dessert (Nicklas Jepsen):
    Rabarberchutney, brændenælder, hasselnøddeolie, mælkeiscreme, gold chokolade
  • Vinmenu    ​

Kokkeleverne præsenterer sig hver især samtidig med at de præsenterer deres ret.

Pris pr. person

   1.295,-

 Kl. 18:00 i Restaurant Mundheld
 

 


En aften skabt fra bunden af vores dygtige kokke- og tjenerelever. 

.